Udvalgte cases

Min erfaring spænder bredt.

I forbindelse med webdesign og opsætning i WordPress, har jeg god erfaring med alt lige fra visitkort hjemmesider, til større webshops. I disse cases, har der også været grafisk facilitering i brug, og i ét af tilfælde endda opsætning af hardware.

De udvalgte cases du finder nedenunder, er en fremvisning, af en bred palette af evner, der har været i spil.

nhc logo - mark prahinog nielsen - wordpress webdesign

Leave IT to us.

Se hjemmesiden

Fra Joomla til WordPress

NHC ønskede at flytte deres hjemmeside fra Joomla og over i WordPress. I deres tilfælde gjorde det deres arbejdsgang nemmere, da den ansvarlige for at opdatere hjemmesiden med nyt indhold, havde mere kendskab i WordPress.

Alle sider blev kopieret, uden at glemme, at NHC sideløbende kører annoncer. Her var det vigtigt at lave 100% tilsvarende URL, da deres annoncer på Google, ellers ikke ville linke korrekt.

Nye tiltag til gammel hjemmeside

Selvom man aftaler at lave en kopi af daværende hjemmeside, var det også vigtigt at være åben for nye tiltag. Små som store ændringer. Vi havde altid in mente; kunne netop denne sektion forbedres? Kunne man omstrukturere? Er det bedre at skrive sætningen anderledes? Hvad er vigtigst her?

aarhus kropsterapi - mark prahinog nielsen - wordpress webdesign

En behandling for hele kroppen

Se hjemmesiden

Små rettelser eller ny hjemmeside?

Til at starte med, ønskede kunden opdateringer og tilrettelser på daværende side. Vi blev dog hurtigt enige om, at det ville være passende at lave et helt nyt design. Samarbejdet startede, og der var fokus på at fremhæve kerneydelserne.

Vil selv opdatere indhold

Et ønske fra kunden, var selv at kunne opdatere inhold og dertil skulle bookingsystemet være som før.

Løsningen var at holde små kurser løbende, for på den måde at sætte kunden ind i, hvordan der tilrettes den ønskede tekst eller det ønskede billede.

Booking systemet blev ligeledes flyttet over på den nye side, således at dette fortsat kørte uændret.

Mark har hjulpet mig med at få lavet en ny hjemmeside til min klinik.

Det har været et rigtig godt samarbejde, som jeg er meget glad for. Han er meget dygtig og omhyggelig i sit arbejde. Han er god til at lytte til de ønsker, jeg måtte have haft og rigtig god til at finde, nogle gode og brugbare løsninger. Mark var også god til at forklare mig, hvordan jeg selv kunne vedligeholde min side.

Da jeg havde brug for hjælpe efterfølgende var han hurtig til at hjælpe og få løst problemet 🙂

Fremadrettet hvis der opstår problemer, er det skønt at vide, at man altid kan kontakte Mark for at få hjælp.

Kan varmt anbefale at få lavet sin hjemmeside hos Mark 🙂

Sylwia M. ChristensenIndehaver, Aarhus Kropsterapi
smackit logo - mark prahinog nielsen - wordpress webdesign

Skræddersyet indhold til alle platforme.

Se hjemmesiden

Flere sider kogt ned til én.

Smackit ønskede at deres hjemmeside skulle koges ned til én samlet side. Og hvordan gør man så det? Alt indhold blev revideret, og det allervigtigste, kom med på siden.

Budskabet med det samme

Det allervigtigste skulle på deres nye hjemmeside, og budskabet skulle ramme den besøgende instantly. Det var herefter klart, at OnePage webdesign var at foretrække!

En ekstra webshop – kun til erhverv

Sølv & Sten havde en hjemmeside, som de var fint tilfredse med. De ønskede dog at udvide funktionaliteten, så erhvervskunder ville kunne se tilpasset indhold. Helt konkret, ønskede Sølv & Sten, at adskille privat & erhverv.

Ydermere var det vigtigt, at kun erhvervskunder som havde anmodet om medlemskab, og var blevet godkendt, kunne se priser og købe varer.

Serveropsætning

Foruden adskilt webshop mellem privat & erhverv, havde Sølv & Sten en forespørgsel, på opsætning af Windows Server.

Min baggrund indenfor IT, gjorde at jeg naturligvis ikke sagde nej til denne opgave. Slutresultatet blev altså både en webshop til erhverskunder, samt en ny Windows Server sat op til kundens behov.

Komplet ny hjemmeside

Lean-On A/S ønskede en komplet ny hjemmeside. Der skulle helt nyt design til, og udvikling af hjemmesiden, var i tæt samarbejde med Lean-On A/S’ marketing medarbejder.

Endvidere var det vigtigt, at medarbejderen også selv ville få nok kendskab til opbygningen, således at de selv fremover vil kunne tilpasse og redigere indhold på hjemmesiden.

Specielle krav til sikkerheden

Foruden tilpassede krav til opbygning af hjemmesiden, event-modul, samt Mailchimp integration, havde Lean-On A/S specifikke og specielle krav til sikkerheden på hele hjemmesiden.

Deres eget SSL-certifikat blev implementeret, og der blev sørget for at alt udgående mail fra WordPress, blev sendt over den eksterne og sikre udbyder – Mandrill.