WooCommerce automatisering

WooCommerce automatisering kan spare din virksomhed, og dine medarbejdere, for mange timer med manuelt arbejde.

Automatisering af produkt feed

Google Shopping og Facebook/Instagram Shopping

Manuel upload af produkter til Google Merchant eller Meta Business, og evt. manuel tilpasning af produkt feed, kan være enormt tidskrævende. Specielt når dit varesortiment er på hundrede eller tusinder af produkter.

Heldigvis findes der måder, hvor du med den rette tekniske opsætning, kan automatisere en WooCommerce produkt feed proces som denne. Og heldigvis, understøtter Google og Meta automatisk indhentning af din data.

Den helt rette opsætning af et produkt feed fra din WooCommerce webshop, afhænger af forskellige parametre, og skal nøje opsættes for at dine produkter godkendes i dit automatiske feed.

Ønsker du hjælp til til automatisering af dit produkt feed? Kontakt mig i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

E-mail automatisering

Automatisk oprettelse af kunder, inddeling af kundesegmenter og tilmelding til e-mail flows, er en oplagt investering, for at spare tid med manuelle oprettelser på sigt.

Der findes WordPress plugin-løsninger til Mailchimp og ActiveCampaign m.fl., der kan hjælpe dig godt på vej.

Automatisk SEO af dine produkter

Med WooCommerce og brugen af SEO værktøjer som Rank Math SEO eller Yoast SEO, kan du drage stor fordel af SEO automatisering af dine produkter. En god produktbeskrivelse skal naturligvis skrives individuelt til dine produkter, men andet teknisk info (teknisk SEO) som f.eks. alt-tags og Structured Data og Rich Results kan i høj grad automatiseres.

Kontakt mig for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt mig

Har du spørgsmål? Skriv til mig på e-mail, eller gennem formularen. Det er uforpligtende.

PRAHINOG // CVR: 39922592

Cookiepolitik

mark@prahinog.dk